martes, 29 de marzo de 2016

SÍNTESI DE L'ESTRUCTURA ARGUMENTAL D'UNA PEL·LÍCULA

La pel·lícula de la que faré l'anàlisi és  Fast & Furious, una de les més famoses del gènere d'acció, automoció entre altres atributs de la mateixa.  DIRIGIDA PER: Justin Lin - PROTAGONITZADA PER: Vin Diesel, Dwayne Johnson, Gina Carano, Michelle Rodriguez, Paul Walker, Luke Evans, Jordana Brewster i Elsa Pataky. Ja en cinemes.

La pel·lícula de Fast & Furious té com a tema principal la competència entre diferents bandes que lluiten per dominar el barri i estar sempre per damunt de l'altre grup. Altres temes que tracta aquesta pel·lícula són les carreres de cotxes il·legals, les noies o inclús les drogues. 
Els temes són tractats amb un gran realisme, ja que en la vida real també es produeixen aquestes carreres, el tràfic de drogues, etc. 
El director de la pel·lícula enfoca la pel·lícula amb la intenció de fer viure als espectadors escenes de risc i adrenalina i per això sovint magnifica els temes dels quals es parla, per així també multiplicar les sensacions que l'espectador pugui experimentar.

La pel·lícula comença amb el robatori per part dels dos protagonistes (Briann O'Connor i Vin Diesel) a un multimilionari. La justícia els persegueix pel que han de fugir del país si no volen ser capturats i empressonats. A partir d'aquesta difícil situació, els dos protagonistes s'enfronten a diversos personatges a carreres il·legals, apostes de grans quantitats de diners, etc. Els protagonistes construeixen el seu propi equip de competició a Londres i poc a poc van guanyant el respecte del entorn en el que es troben. 

Com he esmentat abans, els personatges es troben fora del seu pais a causa de la justicia, no obstant, al final de la pel·lícula, Vin Diesel i Briann O'Connor poden tornar a les seves cases i gaudir de les seves famílies.

És una pel·lícula un pèl masclista i amb un guió una mica absurd i amb moltes paraules grolleres, no obstant, recomano veure tota la saga Fast & Furious a tots aquells amants dels cotxes i les carreres per què un cop estàs davant de la gran pantalla no pots desenganxar-te.

A CONTINUACIÓ DEIXO EL TRÀILER OFICIAL DE LA PEL·LÍCULA:



No hay comentarios:

Publicar un comentario