lunes, 30 de noviembre de 2015

Resum del primer capítol de la sèrie de Merlí

En Merlí, pare d'en Bruno, s'ha quedat sense feina. La mare d'en Bruno s'envà a viure a Roma, no obstant, ell es queda a viure amb el seu pare a Barcelona.
Uns dies després, a en Merlí li ofereixen una feina com a professor d'un institut, l'Àngel Guimerà. El pare, al saber que és l'institut del seu fill, decideix no dir-li res.
L'endemà quan s'el troba es queda sorprès i decideix durant aquell dia no dir que és el seu pare per por a la resposta dels seus companys. Tot i així, el secret dura poc i acaba desvetllan-tho.

En Merlí és professor de filosofia. És diferent, no dóna les classes d'una manera corrent. Vol fer classes dinàmiques i divertides, pel que fa sortides pel recinte escolar, fet que als altres professors no els acaba d'agradar, ja que són força més conservadors. Li arriven a cridar l'atenció diversos cops, pero ell va al seu aire.

A l'escola coneix una professora, la d'anglès, molt atractiva. Ella té novio pero al final del capítol acaben besant-se després de passejar els gossos pel parc.

El capítol 1 acaba aqui, veurem com continua el segon.

No hay comentarios:

Publicar un comentario